Eigentijds vergaderen in de natuur vlakbij Den Bosch

Dé vergaderlocatie in Brabant om ongestoord en in een sfeervolle ambiance te vergaderen, heet je van harte welkom. Uiteraard staat een goede kop cappuccino, espresso of latte macchiato voor je klaar!

Deze superleuke, kleinschalige vergaderlocatie is omgeven door natuur en ligt tussen Den Bosch en Eindhoven. Vanaf snelweg A2 is deze unieke locatie makkelijk en snel te bereiken. Parkeren kan op eigen terrein en is gratis.

IT FEELS LIKE HOME

De huiselijke sfeer en de trendy stijl van de vergaderaccommodatie in combinatie met de bijzonder hartelijke en persoonlijke ontvangst, maken dat je je thuisvoelt. Hier ben je “Home away from home”.

EXCLUSIEF VERGADEREN IN DE NATUUR

De historische boerderij is geheel en met veel liefde gerenoveerd naar de standaard van nu. Het resultaat is uiterst smaakvol en eigentijds. Binnen beschikt de vergaderaccommodatie over diverse moderne vergaderruimtes, waarvan sommige een eigen terras hebben en andere een subruimte. De ruimtes zijn ruim en licht, er hangt kunst aan de muur en de fraaie inrichting laat zich beschrijven als modern design.

INSPIRATIE OPDOEN IN BUITENLUCHT

Een inspirerende en eigentijdse locatie midden in de natuur, die voorzien is van alle faciliteiten om je vergadering of training succesvol te laten verlopen. Het grote buitenterrein van de boerderij, biedt bij mooi weer de mogelijkheid om buiten te vergaderen of te lunchen. En met een heerlijk diner of gezellige borrel sluit je de dag in stijl af!

VERGADEREN MET MOGELIJKHEID OM TE OVERNACHTEN

Wil je na het vergaderen overnachten? Dat kan. Ook voor meerdaagse vergaderingen of trainingen kan je hier terecht. Het naastgelegen landgoed,  is in gebruik als hotel en biedt naast de mogelijkheid om te overnachten, ook de mogelijkheid om te dineren. ‘s Nachts kom je tot rust in een fraai, gerenoveerde hotelkamer, die van alle gemakken is voorzien zodat je in de ochtend weer uitgeslapen en vol inspiratie aan de nieuwe dag kunt beginnen. Klinkt goed toch? Van harte welkom om deze unieke vergaderplek zelf beleven!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.