Inspirerend vergaderen in hartje centrum Dordrecht

Inspirerende vergaderlocatie, gevestigd in een monumentaal pand in het historisch hart van Dordrecht. De diverse vergaderruimtes hebben elk een geheel eigen uitstraling.

In het hart van het historisch centrum van Dordrecht ligt een unieke en inspirerende vergaderlocatie die het predikaat vergaderen-in-stijl meer dan waardig  is. Deze kleinschalige locatie, gevestigd in een voormalig bankgebouw, ligt op loopafstand van het NS-station en biedt vier eigentijdse vergaderruimtes. De sfeervolle ruimtes variëren in grootte en hebben allemaal een eigen uitstraling. Vanaf de snelweg is deze vergaderlocatie snel en makkelijk te bereiken. Om de hoek bevindt zich een parkeergarage. Uitrij-kaarten worden verzorgd door de locatie.

SFEER EN STIJL VOEREN DE BOVENTOON

Het gebouw waarin de vergaderlocatie is gevestigd, is een Rijksmonument. Met veel zorg en gevoel voor stijl zijn de historische elementen gecombineerd met eigentijdse details. Zo matcht het opvallende, kleurrijke glas-in-lood prachtig met het strakke meubilair en herbergt de oude kluis tegenwoordig een modern toilettenblok.

RUST EN PRIVACY IN DE 6 VERSCHILLENDE VERGADERRUIMTES

De locatie beschikt over zes verschillende vergaderruimtes en een informele lunchruimte van ongeveer 60m2, die ook gebruikt kan worden voor vergadering of bijeenkomst. Een greep uit de verschillende vergaderzalen: een ruime, stijlvolle conferentieruimte van 144m2, de business vergaderruimte van 46 m2 en een comfortabele herenkamer in huiskameropstelling, uitgerust met clubfauteuils en bank. Alle vergaderzalen bieden rust en privacy en zijn voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen.

GOEDE CATERING EEN MUST VOOR IEDERE VERGADERING

Een vergadering pas compleet als ook de innerlijke mens goed verzorgd wordt. Als gast van deze locatie mag je dus rekenen op goede koffie, geurige thee en een voortreffelijk lunch. Om het je makkelijk te maken zijn in samenwerking met de huiscateraar diverse vergaderarrangementen samengesteld. Maar wil je iets speciaals? Ook daarmee weten ze hier wel raad. Dat is nu precies wat we met “op maat vergaderen” bedoelen. Welkom in Dordrecht!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.