Landelijk vergaderen in omgeving Gouda – Rotterdam

Kleinschalige vergaderlocatie midden in de polder vlakbij Gouda is exclusief beschikbaar. Eigentijdse uitstraling en tussendoor buiten genieten van de landelijke omgeving.

Midden in het Groene Hart, op steenworp afstand van Gouda en op zo’n 25 minuten rijden van Rotterdam, hebben we toch weer zo’n leuke ontdekking gedaan! Een knus, smaakvol Scandinavian-style ingericht vergaderhuisje, speciaal geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten. Grazende koeien, groene weilanden en met knotwilgen omzoomde boerenslootjes. In dit pittoreske, landelijke decor kun je in alle rust samenkomen met je collega’s voor een inspirerende, vergadering of training. Tussen de bedrijven door stap je door de openslaande deuren zo even naar buiten de tuin in voor een teug frisse lucht of gewoon om te genieten van het oerhollandse landschap. Vanuit Rotterdam en Gouda is het vergaderhuis eenvoudig en snel bereikbaar. Op eigen erf is er voldoende, gratis parkeergelegenheid.

DIT BIJZONDERE VERGADERPLEKJE IS EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

Deze vergaderlocatie, gelegen in de regio Gouda – Rotterdam, wordt exclusief verhuurd. Met uitzondering van de kipjes, eenden, pony Saartje en wat geitjes, kom je hier geen andere gasten tegen. Bij ontvangst laat eigenaresse Andrea je zien waar alles staat en daarna is het vergaderhuis all yours. Dus voel je thuis, proef de sfeer van dit eigentijdse vergaderhuis en get inspired. Dit bijzondere plekje is vandaag voor een dagje van jou! Koffie pak je gewoon zelf in de keuken, waar een luxe Jura espressomachine tot je beschikking staat. En wil je lekker je schoenen uit – dan mag dat gewoon. Aan de vergadertafel van deze landelijke vergaderlocatie is normaliter plek voor 10 – 12 personen. Rekening houdend met 1,5 meter afstand, verwelkomt de locatie op dit moment maximaal 5 gasten.

FIJNE, LICHTE VERGADERRUIMTE MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR BUITEN

Het vergaderhuis bestaat uit een heerlijk lichte en eigentijds ingerichte vergaderkamer en een gezellige keuken met fijne espressomachine. De ruimte op de eerste verdieping kan gebruikt worden als break-out ruimte. De dubbele openslaande deuren in de vergaderruimte geven toegang tot de tuin/terras en zorgen voor een maximale “buiten”-ervaring. Er is een flipover met stiften en voor presentaties kun je gebruik maken van een Samsung The Frame 65”. Rondom de vergadertafel zijn voldoende stopcontacten.

LUNCHEN MET PRODUCTEN UIT DE STREEK

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Bij ontvangst staat er een homemade lekkernij voor je klaar. De ijskast is goed gevuld met sapjes en fris, die je zelf kunt pakken. Maak je verblijf compleet met een goede lunch, bestaande uit mooie streekproducten zoals biologische kaas van boeren uit de buurt en ambachtelijk brood. Wil je de dag afsluiten met een gezellige borrelplank, dan verzorgt de locatie dat graag voor je. Altijd handig om te weten: in de directe omgeving bevinden zich twee zeer goede restaurants (waarvan één met Michelinster) maar ook private dining behoort tot de mogelijkheden.

LEKKER NAAR BUITEN EN INSPIRATIE OPDOEN IN PRACHTIG LANDELIJKE OMGEVING

Na hard werken is het tijd om te ontspannen. Waar kun je dat beter doen dan buiten! Het vergaderhuis heeft een heerlijke tuin waar je fijn kunt relaxen én het ligt in een prachtig landelijke omgeving. Loop het erf even af en een paar honderd meter verder, kan je prachtig wandelen. Op het historische pad, dat tussen de weilanden doorloopt, zul je weinig mensen tegenkomen. Hooguit wat weidevogels en een nieuwsgierige koe. Wedden dat je hier nieuwe inspiratie opdoet!

Zin gekregen om een dag in je eigen “bubble” te vergaderen in dit bijzondere vergaderhuis? Wij informeren je graag wat mogelijk is.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.