Avontuurlijk vergaderen en overnachten omgeving Arnhem, Nijmegen

Zin in een unieke outdoor beleving? Dan is deze avontuurlijke vergaderlocatie wat voor jou. Midden in het bos vergaderen in een tent en overnachten in een lodgetent, pod of forest cabin.

BACK TO BASIC VERGADEREN EN OVERNACHTEN BIJ ARNHEM

Een unieke plek midden in de natuur, compleet anders dan anders en waar jullie met 100% zekerheid even helemaal uit jullie comfort zone stappen. Deze avontuurlijke vergaderlocatie ligt midden in de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom, aan de voet van natuurgebied de Posbank. Op slechts 20 minuten van Arnhem en een half uur van Nijmegen, laten jullie de dagelijkse hectiek achter en stappen jullie in een andere wereld. Hier op deze inspirerende plek midden in het bos, begint jullie meerdaagse outdoor-avontuur. Een beetje back-to-basic hoort daar natuurlijk wel bij. Maar geen zorgen, jullie teamdagen of meerdaagse vergadering worden uiteraard culinair goed verzorgd en het verblijf zal comfortabel en helemaal in-stijl zijn.

HELE JAAR DOOR AVONTUURLIJK VERGADEREN IN OUTDOOR STIJL

Waarschijnlijk is dit voor velen een nieuwe ervaring, want hier vergaderen jullie geheel in outdoor-stijl in een stoere lodgetent, die plek biedt aan 20 personen. De tent staat op een rustige plek midden in het bos en is opgesteld in de gewenste vergaderopstelling. Op de rustieke houten tafels liggen schrijfwaren klaar en er is een toolkit beschikbaar, uitgerust met alle handige materialen die je nodig kunt hebben tijdens de bijeenkomst. De vergadertent is uitgerust met beamer, scherm, flip-over, snelle WiFi en verschillende stopcontacten. Voor de tent is een gezellige, overdekte veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open gezet worden. Het uitzicht op de groene omgeving draagt bij aan nog meer buitengevoel. De vergadertent is het hele jaar door te boeken. Een grote pelletkachel zorgt er voor dat jullie meerdaagse offsite ook in de winter aangename outdoor experience is.

OVERNACHTEN IN EEN LODGETENT, POD OF FOREST CABIN

Deze avontuurlijke locatie staat het hele jaar door garant voor een bijzondere ervaring. Tijdens een meerdaagse bijeenkomst overnacht je niet in een gewone hotelkamer, maar in één van de avontuurlijke lodgetenten, knusse pods of stijlvolle forest cabins. Allemaal met privé sanitair en voorzien van hedendaags comfort. Zo biedt de pod de luxe van een hotelkamer maar dan midden in de natuur. En is de lodgetent net een stoer huis, maar dan van tentdoek en met een veranda en een pelletkachel die zorgt voor een aangename warmte in de royale zithoek. De forest cabin is de meest luxe accommodatie met hoge ramen en prachtig uitzicht op de natuur.

DAT SMAAKT NAAR MEER

Koffie en thee met iets lekkers bij ontvangst? Een goed gevulde picknicktas of toch liever een lunchbuffet? Een borrel bij de vuurschaal? Een BBQ in de open lucht of toch liever een uitgeserveerd diner? Uiteraard kan de culinaire invulling tijdens jullie verblijf niet ontbreken. Op basis van jullie wensen, denkt de locatie graag met jullie mee over een passende invulling om de smaakpapillen te prikkelen. Op het terrein beschikt de locatie over een eigen Pop Up en op een festival geïnspireerd restaurant.

TEAMBUILDING-ACTIVITEIT IN BUITENLUCHT INSPIREERT

Om helemaal ondergedompeld en meegenomen te worden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom, is het leuk om jullie programma aan te kleden met teambuilding activiteit in de buitenlucht. Hou het simpel en ga met een natuurkenner op pad voor een mooie wandeling, eventueel met een goed gevulde picknicktas of maak een fietstocht, gps-wandeling of een toer met de blauwe Veluwescooter. Ervaar de rust van de natuur, geniet van de frisse lucht en het ongedwongen samenzijn. Want weg van verwachtingen en verplichtingen ontstaan de mooiste gesprekken en worden de beste ideeën geboren.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.