Bijzonder vergaderen midden in Nationale Park de Hoge Veluwe

Hou je van een bosrijke omgeving en schrik je niet van een voorbijkomend hert, dan is deze eigentijdse vergaderlocatie midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe echt een aanrader.

Hou je van natuur en zoek je een bijzondere plek voor je vergadering, dan is vergaderen midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe echt iets voor jou! Een niet alledaagse locatie, die garant voor een unieke buitenbeleving. Deze eigentijdse, duurzame vergaderlocatie is omringd door maar liefst 5.400 hectare pure natuur. De overweldigende en diverse natuurlandschappen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe bieden een inspirerend decor voor zowel kleine - als grote vergaderingen. Of het nu gaat om een groots buitenevenement of een vergadering met een workshop houthakken als onderbreking, het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt minstens zoveel diversiteit aan mogelijkheden als landschappen. En dat op slechts een klein uurtje rijden vanuit nagenoeg elke regio in Nederland.

GOEDE BEREIKBAARHEID VANUIT HEEL NEDERLAND

De Hoge Veluwe ligt centraal in Nederland en is vanuit nagenoeg elke Nederlandse regio op slechts een klein uurtje rijden en is zeer goed bereikbaar vanaf de snelwegen A1, A12 en A50. Kom je met de auto, dan rij je het park in en parkeer je "voor de deur" van het Park Paviljoen, waar de vergaderruimtes zich bevinden. Uit het oogpunt van duurzaamheid tref je hier uitgebreide, gratis, laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. En met een bushalte midden in het Park, is de locatie ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.

EIGENTIJDS VERGADEREN MIDDEN IN DE NATUUR

Het duurzaam gebouwde Park Paviljoen ligt midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe. In deze eigentijdse locatie is het directe contact met de natuur voelbaar. De moderne vergaderzalen zijn combineerbaar en bieden stuk voor stuk een bijzonder uitzicht op de bossen van De Hoge Veluwe. De kans dat je tijdens een bijeenkomst herten voorbij ziet lopen, is dan ook zeker aanwezig. De zalen beschikken over goede technische voorzieningen, natuurlijk daglicht en - om je Veluwe-beleving binnen compleet te maken - op volume instelbare vogelgeluiden op de achtergrond. Het restaurant van het Park Paviljoen beschikt over een sfeervolle open haard, waar het mogelijk is informele borrels te organiseren. Met overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving leent de locatie zich ook uitstekend voor het organiseren van meerdaagse bijeenkomsten en heisessies.

OOK MOGELIJKHEDEN VOOR XL-BUITENEVENTS

Naast vergaderruimtes biedt Het Nationale Park De Hoge Veluwe een evenemententerrein dat ruimte biedt aan evenementen voor meer dan 2.000 personen. Met respect voor de natuur zijn alle soorten evenementen, in elk seizoen, te faciliteren. In de winter biedt Het Nationale Park de Hoge Veluwe een magische, sfeervolle ambiance met vuurkorfjes, warme chocolademelk en glühwein. Op zomerse dagen is het eveneens intens genieten met bijvoorbeeld een borrel op het terras, terwijl de meest verrukkelijke gerechten worden bereid op de Green Egg tot de zon achter de bomen ondergaat.

DRAAG MET JOUW VERGADERING BIJ AAN NATUURBEHOUD

In de groene omgeving van Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat respect voor de natuur centraal. Boek je een bijeenkomst, dan draag je direct bij aan het behoud van het natuurgebied. De duurzame gedachte komt ook tot uiting in de hoogwaardige kwaliteit van de horeca. Geniet bijvoorbeeld van een pasteitje met wildstoof en groenten uit de eigen moestuin. Het Park biedt een breed palet, van (wild)vlees, vis en vegetarisch tot koosjer en halal. Of het nu gaat om een picknick in het park, een meergangen- of walking dinner, de keuken werkt zoveel mogelijk met verse producten uit het eigen Park of van lokale leveranciers.

OUT-OF-THE-BOX BUITENACTIVITEITEN

Het grootse natuurgebied nodigt uit tot verschillende activiteiten, om tijdens een bijeenkomst je hoofd even leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Stap op de fiets en ontdek de schoonheid van het Park of wandel -begeleid of onbegeleid- door de diverse natuurlandschappen, van loof- en naaldbomen tot heide en grasvlaktes. Daarnaast zijn er verschillende, out-of-the-box activiteiten mogelijk, zoals een workshop WerkWandelen, houthakken of fotografie.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.