Luxe vergaderen en overnachten aan zee tussen Den Haag en Amsterdam

Vergaderen en overnachten aan de kust met een unieke strand-beleving? Deze luxe vergaderlocatie tussen Den Haag en Amsterdam heeft een eigen Beach Club op het strand. Life is better at the beach!

Life is better at the beach! Klopt helemaal en dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Want welk jaargetijde je ook kiest, vergaderen aan de kust, op 300 meter van het strand is super inspirerend en zorgt voor frisse energie en een prettige, ongedwongen sfeer. Deze luxe viersterren-plus locatie met 57 hotelkamers, ligt op steenworp afstand van het strand en is door de goede bereikbaarheid vanaf Schiphol Amsterdam (21 km) en Luchthaven Rotterdam The Hague (30km) een perfecte uitvalsbasis voor een internationale vergadering of congres.

Vergaderen en overnachten aan de kust

Door de  ligging tussen Den Haag en Amsterdam, is deze vergaderlocatie aan de Zuid-Hollandse kust ook goed bereikbaar vanuit andere steden in de randstad zoals Leiden, Gouda en Rotterdam. Er zijn 57 luxe, comfortabele hotelkamers, dus als jullie aan de kust willen vergaderen maar komen jullie van ver, dan kunnen  jullie gewoon blijven overnachten. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (betaald) en twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Luxe multifunctionele vergaderzalen

De locatie beschikt over 6 multifunctionele zalen, die in grootte variëren van 50 tot 300m2. Ze zijn voorzien voor natuurlijk daglicht, airco en moderne audiovisuele middelen zoals een groot tv-scherm, vaste ADSL-verbinding en fijne, luxe vergaderstoelen. De locatie biedt een uitgebreid vergaderarrangement inclusief onder andere ontvangst met een zoete lekkernij, uitgebreide lunch met warme- en koude gerechten, onbeperkt Nespresso en thee, luxe fruitwaters en gebruik van Barco: click & share Draadloos Presentatie Systeem of beamer met scherm. Vanuit de vergaderruimtes stap je direct naar buiten de vergadertuin in.

Culinaire invulling van jullie vergadering

Tijdens jullie verblijf zal het jullie aan niets ontbreken op culinair gebied. Van ontbijt tot lunch tot diner en alles tussendoor. De locatie heeft een eigen restaurant met een trendy uitstraling en een hippe lounge en cocktailbar. Veel gerechten worden bereid op de Josper houtskooloven met een stoere, pure smaak als resultaat. Nice to know: het restaurant heeft sinds 2017 een vermelding in de Michelin Gids.Beach Club zorgt voor ultieme beach-beleving

Een eigen Beach Club voor de ultieme beach-beleving

Wil je jullie vergadering aan de kust extra bijzonder maken? Voor de ultieme beach-beleving ben je hier aan het juiste adres! Op nog geen 300 meter loopafstand, heeft deze locatie een eigen, super-de-luxe Beach Club. Op het strand, voeten in het zand, uitkijkend over de zee. Bij een meerdaagse vergadering kun je er voor kiezen om - op het strand- in de Beach Club te dineren of om een dag aan te schuiven voor de lunch. Life is better at the beach en deze super-te-gekke-plek maakt dat helemaal waar. Dé plek voor een inspirerende vergadering met een ongedwongen beach-beleving!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.