VERGADEREN EN OVERNACHTEN OP DE LEUKSTE PLEKKEN​

Bij meerdaagse bijeenkomsten is het vaak praktischer en veel leuker om te overnachten bij dezelfde locatie of bij een hotel in de buurt. Na afloop van de vergadering alle tijd om na te praten, samen te eten en misschien een drankje drinken. Zo blijf je in de flow met elkaar en verlies je geen tijd aan op en neer reizen. We hebben alle vergaderaccommodaties waar je ook kunt overnachten op een rijtje voor je gezet. Bekijk alle locaties of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie.

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Noord-Holland
Vanaf Amsterdam CS loop je in 7 minuten naar deze superleuke vergaderlocatie in Amsterdam. Exclusief beschikbaar, huiselijke sfeer en gevestigd in een uniek pand aan één van de Amsterdamse grachten.
Noord-Holland
Inspirerende vergaderlocatie aan het water, op steenworp afstand van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en OV, gratis parkeren en exclusief beschikbaar. Ook geschikt voor events tot 100 personen.
Noord-Brabant
Bij deze buitenlocatie gelegen tussen Breda en Tilburg barst het van de inspiratie. Mooie vergaderruimtes, veel groen. Ideale plek voor een brainstorm of om nieuwe plannen tot bloei te laten komen.
Friesland
Groen en duurzaam vergaderen in Friesland. Deze inspirerende buitenlocatie ligt direct aan het water, is omringd door bos en weiland en biedt veel privacy. Perfect voor liefhebbers van watersport.
Utrecht
Vergaderen in een stijlvolle villa in de omgeving van Utrecht, waar duurzaamheid centraal staat. Goed bereikbaar met OV en 2 laadpalen voor elektrische auto's. Ook geschikt is kleinschalige events.
Gelderland
Hou je van een bosrijke omgeving en schrik je niet van een voorbijkomend hert, dan is deze eigentijdse vergaderlocatie midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe echt een aanrader.
Noord-Brabant
Tijd voor actie! Bij de sportiefste vergaderlocatie van het land mag alles lekker anders. Never a dull moment maar brainstormen in de ballenbak of al pingpongend je doelstellingen bespreken.
Gelderland
Kleinschalige vergaderlocatie in de buurt van Lochem, ligt prachtig verscholen in het bos en ziet er ook nog eens superleuk uit. Ideaal als rust, ruimte, natuur en een inspirerende vergaderzaal zoekt.
Gelderland
Zin in een unieke outdoor beleving? Dan is deze avontuurlijke vergaderlocatie wat voor jou. Midden in het bos vergaderen in een tent en overnachten in een lodgetent, pod of forest cabin.