Vergaderen en overnachten op de hei bij Apeldoorn en Ede

Vergaderen en overnachten in eigentijdse sfeer én culinair verwend worden. En tussendoor een fijne boswandeling of ontspannen in de luxe wellness.

Vergaderen en overnachten op de hei met Nationaal Park de Hoge Veluwe op loopafstand. Inspiratie opdoen in een bosrijke omgeving met steden als Apeldoorn en Ede binnen handbereik? Dat kan bij deze razend eigentijdse en duurzame vergaderlocatie, die begin 2019 compleet verbouwd en gestyled is en trotse bezitter van is Green Key keurmerk. Vanuit Utrecht rij je in minder dan een uur naar de Veluwe, waar je bij deze locatie in stijl kunt vergaderen en overnachten. Deze superleuke, eigentijdse vergaderlocatie beschikt over een eigen parkeerterrein (met opladers elektrische auto's), waar je gratis kunt parkeren.

KLEINSCHALIGE VERGADERLOCATIE OP DE HEI

Deze vergaderlocatie heeft een eigentijds luxe karakter. Het servicelevel ligt hoog en is de sfeer is persoonlijk. Er zijn 6 vergaderruimtes en 39 gastenkamers. De inrichting van het hotel, de vergaderzalen en kamers is geïnspireerd door de bosrijke omgeving. Warme kleuren, het gebruik van natuurlijke materialen als hout en natuursteen en een warm knappend houtvuur in de lounge, maken dat je je direct op je gemak voelt. Informele sfeer wordt hier gecombineerd met hoge kwaliteit. Op culinair gebied is het hier een waar feestje. Eten is puur, eerlijk en vooral erg lekker. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten en streek producten. Producten met een eigen verhaal. Een gepassioneerde keukenbrigade weet hier de heerlijkste seizoensgerechten op tafel te zetten. Passie en innovatie. En dat proef je.

NA HET VERGADEREN LUNCHEN IN HET BOS OF ONTSPANNEN IN DE LUXE WELLNESS

De locatie denkt graag met zijn gasten mee. Wil je na een ochtend vergaderen lunchen in het bos of wil je op pad met de boswachter, mee op ontdekkingstocht door bos? Geen probleem, dan wordt dat voor je geregeld. Om nog energieker door de vergaderdagen te komen, heeft de locatie een 'boost-your-business" vergaderarrangement voor je samengesteld met in de ochtend een energybooster en een gembershot. In de middag staat een inspirerende streetfood-snack op het programma. Aan het einde van de dag, voordat jullie aanschuiven bij een uitmuntend culinair diner, maakt - wie zin heeft - gebruik van de wellness met verwarmd binnenbad, fitnessruimte en diverse sauna’s. Teambuilding en ontspanning in een. En zeg nu zelf, zo wordt buiten de de deur vergaderen toch best leuk.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.