Vergaderen en overnachten op boerderij bij Den Haag

Landelijk vergaderen en overnachten op een eigentijdse hoeve vlakbij Den Haag. Vuurhaardjes en loungebanken zorgen voor een informele, huiselijke sfeer.

Met trots stellen wij deze leuke, eigentijdse boerderij aan je voor, gelegen tussen Den Haag en Gouda, waar je informeel-in-stijl kunt vergaderen en overnachten. De landelijke ligging doet niet vermoeden dat je hier midden in de randstad bent, op steenworp afstand van Zoetermeer. Vanaf de snelweg A12 is deze bijzondere vergaderlocatie in ongeveer 10 minuten te bereiken. Op eigen terrein is plaats voor 30 auto’s. Kom je met het openbaar vervoer? Dan neem je vanaf station Den Haag – Leidschenveen de bus richting Zoetermeer en stap je bijna voor de deur uit.

INFORMEEL, EXCLUSIEF BESCHIKBAAR EN 13 GASTENKAMERS

Na een grondige renovatie is de monumentale boerderij omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie met 13 gastenkamers, die je exclusief kunt afhuren. Oude details zijn bewaard gebleven en worden gecombineerd met hedendaags comfort. De boerderij ademt een eigentijdse, informele sfeer, waardoor je je direct thuis voelt.

VERGADERRUIMTE MET ZITHOEK, VUURKACHEL EN KEUKEN

Bij deze kleinschalige vergaderhoeve vergader je in de voormalige monumentale koeienstal, waar een huiselijke, informele sfeer hangt.  Aangrenzend zijn er 2 knusse break-out ruimtes/lounges. De grote centrale ruimte is van royaal formaat (200m2) en heeft verschillende zithoeken, een robuuste lunch/borrel tafel, vuurhaardjes, een gezellige bar en een ruime keuken.  Geniet tijdens je verblijf van de dagverse lunch-, diner- of borrelarrangementen die de locatie aanbiedt of kies er voor om zelf met je team te koken. Een goed geoutilleerde keuken staat hiervoor tot je beschikking.

KNUSSE GASTENKAMERS

De 13 gastenkamers zijn lekker eigentijds en de karakteristieke balken geven ze een knusse uitstraling. Ze zijn voorzien van luxe éénpersoons boxspringbedden. Alle slaapkamers hebben een eigen douche, wastafel en toilet.

ZONNIG BUITENTERREIN MET LOUNGEHOEK

Bij mooi weer is het mogelijk om buiten in de tuin te vergaderen of onder één van de hooibergen. Op het ruime buitenterrein staat een loungehoek opgesteld met plek voor 30 personen. Eindig een inspirerende dag met een BBQ of een foodtruckfestival. Samen rond de vuurplaats, zullen jullie waarschijnlijk volmondig beamen dat jullie dé ideale plek voor vergaderen en overnachten gevonden hebben!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.