Gastvrij vergaderen en overnachten op de Veluwe

Wil je vergaderen en overnachten op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle? En staat lekker naar buiten gaan hoog op je prioriteitenlijstje? Dan is deze vergaderlocatie echt wat voor jou!

Wil je vergaderen en overnachten op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle? En vind je het fijn om zeer gastvrij onthaald te worden en dat je tijdens je bijeenkomst lekker even naar buiten kunt voor een stevige wandeling door het bos of over de hei? Dat kan! Mogen wij je voorstellen: deze kleinschalige vergaderlocatie met huiselijke, intieme sfeer en vriendelijk, voorkomend personeel. De rode loper ligt hier letterlijk voor je uitgerold en bij aankomst en vertrek, wordt de deur  voor je opengehouden. Een mooie geste en tekenend voor de heerlijke gastvrijheid van deze vergaderlocatie, die er met vlag en wimpel in slaagt om je op-en-top gast te laten voelen en zich sinds 2013 zelfs Hofleverancier mag noemen.

KLEINSCHALIG VERGADEREN EN OVERNACHTEN

De locatie ligt midden op de Veluwe op ongeveer 25 minuten van Apeldoorn en Zwolle en is kleinschalig van opzet. De achterzijde van het hotel grenst direct aan het bos en de hei. Via het naastgelegen bospad, loop je zo de natuur in. Er zijn 5 vergaderruimtes en 34 hotelkamers, zodat je na het vergaderen kunt blijven overnachten. Hierdoor is deze accommodatie ook voor meerdaagse vergaderingen, conferenties of heidagen een bijzonder geschikte plek. De vergaderruimtes zijn voorzien van faciliteiten als wifi, beamer, scherm en flipover.

LUNCHEN IN HET BOS OF OP DE HEI

Lunch en een culinair diner worden geserveerd in het restaurant waar in de winter de openhaard brandt. Bij mooi weer lunch je lekker buiten op het terras. Liefhebbers van een wandeling kunnen een lunchpakket mee het bos in te nemen. En op speciaal verzoek is het zelfs mogelijk om in de schaapskooi op de hei te lunchen. Na een wandeling van een half uurtje of een fietstocht van 10 minuten, zorgt de locatie dat je hier kan aanschuiven  aan een mooi gedekte tafel. Bijzonder en verrassend. Zo inspirerend kan vergaderen op de Veluwe zijn!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.