Maastricht, vergaderen en overnachten op unieke kasteelhoeve

Karaktervolle kasteelhoeve in buurt van Maastricht, biedt eigentijdse vergaderruimtes én de mogelijkheid om te overnachten. Gelegen op uitgestrekt landgoed.

Vlakbij Maastricht kun je vergaderen in een karaktervolle, robuuste kasteelhoeve, die in 2017 compleet gerenoveerd is en voorzien van een eigentijds interieur. De boerderij behoort net als een aantal andere historische gebouwen, waaronder een kasteel en prachthof, tot een luxueus landgoed. De groene parkachtige omgeving van het landgoed met kruiden- en groentetuin, wijn- en boomgaard, nodigt uit om ontdekt te worden en biedt geweldige mogelijkheden voor teambuilding-activiteiten. De locatie ligt vlakbij Maastricht en is in geval van internationale meetings of bijeenkomsten goed bereikbaar vanaf de luchthavens van Düsseldorf en Brussel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s.

KASTEELHOEVE MET 6 UNIEKE VERGADERRUIMTES

De kasteelhoeve biedt een gezellige huiskamer-achtige lounge met lunchgedeelte. Houten spanten en eeuwenoude mergelmuren herinneren aan vervlogen tijden en geven de ruimte een karaktervolle uitstraling. In de hoeve zijn 4 volwaardige vergaderruimtes met de volgende vergadercapaciteit: 12 personen, 12 personen, 20 personen en 24 personen. De 2 kleinere ruimtes kunnen ingezet worden als subruimte. De vergaderruimtes in de kasteelhoeve zijn voorzien van geïntegreerde audiovisuele faciliteiten.

GROTE BIJEENKOMSTEN OF CONGRES

Naast de kasteelhoeve, beschikt het landgoed over een stijlvol, eigentijds vergaderpaviljoen, dat zeer geschikt is voor grotere bijeenkomsten of congressen. De vergaderruimtes van de kasteelhoeve kunnen in dat geval worden ingezet als break-out ruimte. Vergaderpaviljoen en kasteelhoeve liggen separaat van elkaar, maar zijn uitstekend te combineren.

OVERNACHTEN OP HET LANDGOED

Het eeuwenoude landgoed, waartoe de kasteelhoeve behoort, staat garant voor een bijzondere hotelovernachting. Het landgoed beschikt over 113 unieke hotelkamers. Deze liggen verspreid over de verschillende, authentieke gebouwen, waardoor het landgoed een intieme sfeer en uitstraling heeft. De kamers bieden alle comfort voor een uniek zakelijk verblijf.

CULINAIR GENIETEN IN ZUIDEN VAN LIMBURG BIJ MAASTRICHT

De hoeve beschikt over een informele lunchgelegenheid en een gezellige binnenplaats. Voor een culinair diner biedt het landgoed een excellent à-la-carte restaurant. De bistro daarentegen is huiselijk en laagdrempelig. De keuken maakt zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit eigen tuin en regio. Onze tip: bij mooi weer is het mogelijk om te dineren op het terras van de bistro. Absoluut doen, je waant je in Frankrijk! Hef het glas op een succesvolle bijeenkomst en proef de bourgondische luxe van deze super locatie in Zuid-Limburg. Dat is zakelijk genieten!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.