Luxe en trendy vergaderlocatie tussen Utrecht en Den Bosch

Goed nieuws, tussen Utrecht en Den Bosch hebben we er weer één voor je gevonden. Een onwaarschijnlijk stijlvolle vergaderlocatie, gevestigd in een 18e eeuws pand in de historische kern van een dorp.

De sfeer van deze bijzondere vergaderlocatie is ongedwongen, de uitstraling eigentijds en luxe. Door de centrale ligging in het hart van de Betuwe, ligt de locatie op slechts 20 minuten rijden van Den Bosch en Utrecht. Vanaf de snelweg is de locatie makkelijk en snel (2 minuten) bereikbaar. De vergaderlocatie heeft geen eigen parkeergelegenheid maar om de hoek ligt een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

LUXE, INSPIREREND EN OPVALLEND ANDERS

In tegenstelling tot de historische buitenkant, is het interieur van deze locatie een stijlvolle mix van hippe designmeubelen, glas, rustige kleuren en robuuste materialen. Authentieke details zoals de oude bankkluis en de eeuwenoude zolderbalken smelten moeiteloos samen met de eigentijdse inrichting. De stalen trap, de pilaren en de roestvrijstalen keuken geven de locatie een beetje industriële look. Alle ruimtes van de locatie zijn opvallend licht en hoog. Het gevoel van ruimte en de trendy ambiance staan garant voor inspiratie.

EXCLUSIEF GEBRUIK VAN ALLE MULTIFUNCTIONELE RUIMTES

Deze luxe locatie wordt altijd exclusief verhuurd en bestaat uit een beneden- en bovenverdieping. Een zee van ruimte! Dat betekent dat jouw groep exclusief beschikt voer de hele  benedenverdieping inclusief de comfortabele loungeruimte en een professionele keuken. Laatstgenoemde vormt het hart van de locatie. Een ideale plek om te pauzeren met een kop goede koffie. Op de bovenverdieping bevinden zich onder de eeuwenoude zolderbalken 2 multifunctionele ruimtes die geschikt zijn voor grote groepen en uitgerust zijn met beamer en projectiescherm. Een inspirerende locatie, geschikt voor presentaties, conferenties en vergaderingen waarbij subruimtes gewenst zijn.

CULINAIRE VERZORGING EN BIJZONDERE BREAKS

Uiteraard wordt er tijdens je bijeenkomst goed voor je gezorgd. Koffie, thee, zoetigheden en snackjes kunnen verzorgd worden. ‘s Middags staat er in de keuken een uitgebreide lunch voor je klaar. De professionele keuken leent zich bovendien perfect voor een tasty culinaire break zoals een kookworkshop tapas maken, wijnproeverij of een barista workshop en koffieproeverij. Proeven, samenzijn, beleven. It’s all about experience.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.