Kleinschalige vergaderlocatie in centrum Den Bosch

Sprankelende vergaderlocatie in het centrum van Den Bosch. Om de hoek vind je de leukste restaurants en overnachten is mogelijk bij een hotel op loopafstand.

Wie gaat er mee naar Den Bosch? Om midden in het centrum effectief en energiek te vergaderen of te brainstormen bij deze “feels-like-home” vergaderlocatie, die een opgewekte vrolijkheid ademt. Lekker anders, lekker sprankelend. Weg van systeemplafonds en slechte koffie, op naar daar waar goede ideeën ontstaan. Bossche bollen bij de koffie. Want die mogen tijdens je vergadering natuurlijk niet ontbreken. Wat ons betreft dan hè, maar wij zijn nu eenmaal gek op alles wat zoet is. Ook in mini-variant verkrijgbaar trouwens, voor wie zo’n grote bol toch een tikkie too much is. Dit informele vergaderplekje, uniek gelegen in het hart van Brabant’s meest bruisende stad, is exclusief voor jou beschikbaar. Na een gastvrije ontvangst en korte uitleg waar je alles vindt en hoe alles werkt, vertrekt de gastvrouw en hebben jullie het rijk alleen! Vanaf de A2 is de vergaderlocatie redelijk eenvoudig en snel bereikbaar. Er liggen twee parkeergarages op loopafstand. Vanaf station Den Bosch loop je in ongeveer 10 minuten naar je bestemming.

KLEINSCHALIG MAAR VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De vergaderlocatie is kleinschalig en bestaat uit een multifunctionele vergaderruimte en een kleine lounge waar je ook de luxe koffiemachine en met fris gevulde ijskast vindt. De ruimtes worden van elkaar gescheiden door een eigentijdse, zwart stalen pui. De vergaderruimte kan ingericht worden zoals jij dat wilt, zelfs een kringopstelling zonder tafels is mogelijk. Als je er voor kiest om te vergaderen aan de stoere tafel, dan is er plek voor 10 – 12 personen. In de vergaderruimte staat een groot presentatiescherm tot je beschikking en verder zijn er genoeg flip-overs, post-its, stiften en natuurlijk draadloos internet. Te warm zal het niet niet snel zijn, de vergaderruimte is voorzien van airconditioning.

FOOD FOR THOUGHT

Hard werken maak hongerig. De locatie maakt met liefde een heerlijke lunch en snacks voor tussendoor. Food for thought, zeg maar. Bespreek je wensen vooraf, dan is bijna alles mogelijk! En hebben we al gezegd dat je koffie, thee en fris de hele dag door zelf kan pakken.

ONTDEK DE VELE, LEUKE RESTAURANTS IN DE BUURT

Toch even sfeer proeven of wil je er tussenuit voor lunch, borrel, bitterballen of diner? Dan heeft vergaderen in het centrum van Den Bosch zo zijn voordelen. Om de hoek liggen namelijk ontelbaar veel leuke restaurants en cafés. Kan je zelf niet kiezen of wil je weten wat dé place-to-be is, dan geeft de locatie je graag advies!

OVERNACHTEN MOGELIJK IN KLEINSCHALIG, HIP HOTEL

Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst, dan is er goed nieuws! Je hoeft niet naar huis want op steenworp afstand (lees 300 meter) kan je overnachten in een superleuk, hip hotel met waanzinnig uitzicht over de stad. Na het ontbijt wandel je in de ochtend op je gemak terug naar je eigen vergaderstek voor het vervolg van je bijeenkomst. Dus heb je zin in wat leven in de brouwerij en past Den Bosch bij jouw bijeenkomst, dan vertellen we graag alles over deze sprankelende vergaderplek!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.