Kleinschalig, landelijk vergaderen regio Leiden – Amsterdam

Knus, gezellig, intiem. Hier wil je zijn! Hier wil je vergaderen! Wat zijn wij blij dat we deze fijne vergaderlocatie in de buurt van Leiden ontdekt hebben voor je.

Dit heerlijk huiselijke plekje, waar je uitkijkt over de weilanden, is perfect voor kleinschalige bijeenkomsten met maximaal 8 personen. De omgeving is groen en landelijk. In de tuin scharrelen kippen, er is een kleine fruitboomgaard – feel free om een appeltje te plukken – en het buitenterrein is de homebase van een stel leuke geiten met karakter. Deze unieke, inspirerende vergaderplek ligt op slechts 5 minuten rijden van de A4 en is niet alleen heel goed bereikbaar vanuit Leiden en Den Haag (25 minuten) maar ook voor wie uit Hoofddorp (20 minuten) , Schiphol (17 minuten) en Amsterdam komt. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte wandel je in 15 minuten naar de vergaderlocatie toe. Zo heb je het eerste kwartier bewegen voor die dag alvast mooi te pakken moet je maar denken.

VERGADERLOCATIE IS EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

De vergaderlocatie is exclusief beschikbaar voor jouw bijeenkomst, vergadering of training. Hier hebben jullie het rijk alleen en geen last van andere gasten. In de vergaderruimte staat een grote, stoere tafel – op wielen, dus kan aan de kant geschoven worden – die plaats biedt aan 8 personen. Voor je presentatie kun je gebruik maken van de smart TV, flip-over en magnetic board. Wifi is uiteraard beschikbaar.

INFORMELE, HUISELIJKE SFEER EN EEN GEZONDE LUNCH VAN STREEKPRODUCTEN

Dit bijzondere vergaderplekje ademt een informele sfeer, de service is persoonlijk en op maat. Bij aankomst word je gastvrij ontvangen door de eigenaresse, die je laat zien waar alles staat en hoe alles werkt. In deze huiselijke setting dan ook geen bediening in driedelig grijs maar pak je gewoon lekker zelf een Nespresso-koffie of fairtrade-thee wanneer je daar zin in hebt. Op het afgesproken tijdstip staat er een gezonde lunch voor jullie klaar waarbij gebruik wordt gemaakt van ambachtelijk brood, eitjes van eigen kippen en streekproducten van boeren uit de omgeving. Wil je er even tussenuit? De locatie regelt met plezier een tafeltje voor je bij een nabij gelegen restaurant aan het water (10 minuten lopen).

BUITENBELEVING MAAKT VERGADEREN LEUKER

Hoe leuk en gezellig een vergaderlocatie ook is, van een hele dag binnen zitten wordt niemand echt vrolijk. Zeker als je vergadert op zo’n landelijke plek als deze, is een “beetje buitengevoel” eigenlijk gewoon een must. En kan dat hier gewoon! Als het mooi weer is, kun je gebruik maken van het buitenterrein waar een lange tafel met schaduwdoek uitnodigend op je staat te wachten. En of je daar nu alleen voor de lunch neerstrijkt of dat je besluit om een deel van je bijeenkomst buiten te laten plaatsvinden… het mag allemaal! Voor de echt lekkere buitenbeleving wandel je tussen de bedrijven door even door de moestuin, zeg je de geiten gedag en pluk je een appeltje in de kleine fruitboomgaard. Geloof ons, veel leuker gaat vergaderen niet worden!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.