Exclusieve, huiselijke vergaderlocatie regio Den Bosch

Kleinschalig, exclusief en een luxe maar huiselijke uitstraling. Deze super-stijlvolle vergaderlocatie, centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht heeft het allemaal!

Kleinschalig, exclusief en een luxe maar huiselijke uitstraling. Deze super-stijlvolle vergaderlocatie, centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht heeft het allemaal! De landelijke ligging van dit eigentijdse landhuis  – midden tussen uitgestrekte weilanden en met uitzicht op de appelboomgaard – is absoluut uniek. Laat je inspireren door de rust en ruimte terwijl je je ver weg waant van de hectiek van alledag. Toch is de goede bereikbaarheid één van vele de pluspunten van deze unieke locatie. Zo ligt het bruisende Den Bosch op slechts een kwartier afstand en rij je vanaf de A2 in maar een paar minuten naar de locatie toe. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Reis je met de trein, dan is dat ook prima te doen: het station ligt op steenworp afstand.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

Op 5 minuten rijden van de locatie is het mogelijk om te overnachten. Het hotel heeft een eigentijdse uitstraling en in 2017 compleet gerenoveerd en gerestyled.

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

Over privacy hoef je je hier geen zorgen te maken. Je zult geen last hebben van andere gasten want deze inspirerende vergaderlocatie staat helemaal exclusief tot je beschikking. Tijdens jullie verblijf, beschikken jullie over de gehele locatie, die bestaat uit een stijlvolle, huiselijke lounge met vergadertafel en comfortabele loungebanken, een boardroom en een (overdekte) buitenruimte.

HUISELIJK VERGADEREN IN EEN SUPER-STIJLVOLLE SETTING

De lounge is een prettige ruimte met een huiselijke look & feel. Er staan riante loungebanken en een grote vergadertafel, die plaats biedt aan 12 personen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en bieden zicht op de boomgaard en de weilanden. Vanuit de gezellige lounge heb je direct toegang tot de overdekte buitenruimte met open haard. Deze superleuke plek is het hele jaar door te gebruiken voor bijvoorbeeld lunch of borrel. In de zomer zit je hier heerlijk in de schaduw en in de winter liggen er zachte schapenvachtjes in de stoelen, brandt het haardvuur en kruip je weg onder een warm dekentje.

BOARDROOM OF BREAK-OUT RUIMTE

Op de eerste verdieping vind je de boardroom. Heeft (een deel) van je bijeenkomst een wat meer zakelijker karakter of heb je een break out ruimte nodig, dan is de boardroom hiervoor heel geschikt. De hele locatie is voorzien van supersnelle WIFI, 2 LED-schermen (zowel wireless als HDMI) 2 flip-overs annex whiteboards, een printer en een vergaderkoffer met allerlei handige vergaderbenodigdheden.

CULINAIR GENIETEN OP NIVEAU

Uiteraard zal het je tijdens je bijeenkomst op culinair gebied aan niets ontbreken. Koffie, thee en lekkernijen worden met aandacht en liefde voor je verzorgd, net als een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. De locatie werkt met leveranciers die huisgemaakt, seizoensgebonden, vers en zoveel mogelijk lokaal en biologisch als uitgangspunt hebben. Je kunt dan ook stellen dat de catering geheel in stijl is met de locatie – exclusief en smaakvol!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.