UNIEKE LOCATIES

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
type-locatie

UNIEKE LOCATIES

Vind uw geschikte vergaderlocatie doormiddel van het bovenstaande filter. U kunt zoeken op: locatie, overnachting, aantal kamers en aantal personen. Klik op de locatie voor meer informatie. 

Hip en inspirerend vergaderen in centrum Amsterdam

Noord-Holland
Vanaf Amsterdam CS loop je in 7 minuten naar deze superleuke vergaderlocatie in Amsterdam. Exclusief beschikbaar, huiselijke sfeer en gevestigd in een uniek pand aan één van de Amsterdamse grachten.

Inspiratielocatie aan het water vlakbij Amsterdam

Noord-Holland
Inspirerende vergaderlocatie aan het water, op steenworp afstand van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en OV, gratis parkeren en exclusief beschikbaar. Ook geschikt voor events tot 100 personen.

Bijzondere buitenlocatie in de natuur tussen Breda en Tilburg

Noord-Brabant
Bij deze buitenlocatie gelegen tussen Breda en Tilburg barst het van de inspiratie. Mooie vergaderruimtes, veel groen. Ideale plek voor een brainstorm of om nieuwe plannen tot bloei te laten komen.

Vergaderen en overnachten aan het water in Friesland

Friesland
Groen en duurzaam vergaderen in Friesland. Deze inspirerende buitenlocatie ligt direct aan het water, is omringd door bos en weiland en biedt veel privacy. Perfect voor liefhebbers van watersport.

Duurzaam vergaderen in stijlvolle villa met tuin vlakbij Utrecht

Utrecht
Vergaderen in een stijlvolle villa in de omgeving van Utrecht, waar duurzaamheid centraal staat. Goed bereikbaar met OV en 2 laadpalen voor elektrische auto's. Ook geschikt is kleinschalige events.

Bijzonder vergaderen midden in Nationale Park de Hoge Veluwe

Gelderland
Hou je van een bosrijke omgeving en schrik je niet van een voorbijkomend hert, dan is deze eigentijdse vergaderlocatie midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe echt een aanrader.