3 inspirerende vergaderlocaties in de natuur waar je lekker naar buiten kunt!

Het voorjaar dient zich aan! De natuur ontwaakt en na de sneeuwklokjes en krokussen, staan nu ook de narcissen in bloei. Heerlijk vooruitzicht toch om straks weer te kunnen genieten van een klein zonnetje en frisblauwe luchten?

Met een frisse blik het komende jaar tegemoet

Het voorjaar is ook dé tijd van het jaar om met je team of bedrijf weer eens met een frisse blik naar het komende jaar te kijken of een inspirerende bosdag te organiseren. Dat zijn vaak pittige bijeenkomsten. Lange dagen die veel van iedereen vragen. Een vergaderlocatie waar iedereen zich thuis voelt en waar een goede vibe hangt is de sleutel tot succes. En vergeet vooral een dosis buitenbeleving niet!

Voeg eens wat buitenbeleving en extra zuurstof toe aan je bosdag

Want zou het niet fijn zijn om tussen het vergaderen of brainstormen door naar buiten te kunnen lopen? Even de benen strekken en een frisse neus halen. Of misschien buiten lunchen als het weer het toelaat? Omdat wij geloven dat iedereen en elke meeting wel wat extra zuurstof kan gebruikten, nemen wij je mee naar 3 superleuke vergaderlocaties, waar je er eigenlijk niet aan ontkomt om even naar buiten te gaan:

1. Natuurlijke vergaderlocatie midden in het bos

Een vergaderlocatie midden in het bos, waar je tijdens een meerdaagse bijeenkomst ook nog kunt blijven slapen. Vanuit je vergaderruimte stap je zo je eigen privéterras op én wandel je ook nog eens het bos in. Bovendien biedt deze locatie allerlei leuke workshops en teambuilding activiteiten in de natuur aan zoals mountainbiken of wandelen met de boswachter waarbij er naar wild gespeurd wordt.

Wil jij ook frisse boslucht opsnuiven tijdens je vergadering, klik dan hier voor meer informatie.

2. Veelzijdige event-/vergaderlocatie exclusief beschikbaar

Een te gekke, veelzijdige event-/vergaderlocatie met diverse ruimtes, die exclusief beschikbaar is voor jouw event. Mét grote openslaande deuren naar een heerlijk terras en een buitenterrein (met moestuin) van maar liefst 9 ha. Voor een extra shot zuurstof en een heerlijke lunch van locale producten ben je hier aan het juiste adres!

Zoek jij ook zo’n unieke locatie zonder andere gasten, klik dan hier voor meer informatie.

3. Inspiratielocatie vlakbij Den Bosch met groot buitenterrein

Tussen het vergaderen door even buiten de benen strekken? Reken maar dat dat hier kan! Deze leuke vergaderlocatie net onder Den Bosch heeft een enorm buitenterrein. Vanuit alle ruimtes van deze Brabantse inspiratielocatie loop je dan ook zo het groen in om vervolgens buiten neer te strijken op het terras voor goedverzorgde lunch. Het buitenterrein leent zich trouwens prima voor een teamactiviteit.

Is deze inspirerende vergaderlocatie precies wat je zoekt, klik dan hier voor meer informatie.

MEER NIEUWS